Het verhaal van
Aanpoters.

Aanpoters is een jong marketingbureau dat het nét wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. Wij (Daan en Ivo) zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld naar no-nonsense marketing.

online marketing bureau nijmegen

Waar hebben die gasten het over?

Wij zijn niet van de ellenlange strategieën en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat. 

Daarvoor draaien wij online advertentiecampagnes via Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Maar eerst verbeteren we je website en zetten we je merk sterk neer (denk aan branding, huisstijl en fotografie). 

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom hebben we een mooi team van specialisten samengesteld. Zo kunnen we voor elke klus de juiste mensen inschakelen en de beste resultaten opleveren.

Ivo de Clercq

Hoe je merken groot maakt leerde ik als Google- en Facebookspecialist voor onder andere Douwe Egberts, Beter Bed en Nikon. Deze ervaring gebruik ik nu om organisaties online te laten groeien. 

Daan Schraven

Wat mij betreft begint het vertellen van jouw merk met een dikke website. Dingen maken die werken maar er ook nog eens bizar strak uitzien, daar hou ik van.

Mike Janssen

Als content creator ben ik continue bezig om de tofste video’s en foto’s neer te zetten. Wanneer je de vrijheid en ruimte krijgt om creatief aan de slag te gaan en dit vervolgens boven de verwachtingen van de klant eindigt, geeft mij de voldoening en drive als creatieveling.

Chee Hong Soh

Ik begon ooit als online strateeg bij Google TP maar vond al snel mijn weg binnen het MKB tot aan de bekende grote A-merken. Daar maakte ik een positieve impact gemaakt op de online marketing. 

Max Peters

Diede Kruijsen

reclamebureau nijmegen

Eerst zien dan geloven?

Wat kunnen we voor je doen?