Op zoek naar werk?

Huidige vacatures

Momenteel hebben we volgende vacatures open staan. Neem jij jezelf niet te serieus maar je werk wel? Dan ontvangen we graag je gegevens. 

Let op: woon je niet in de regio Nijmegen, dan hoef je niet te solliciteren.

Vacatureomschrijving
Doe jij niets liever dan de hele dag achter je smartphone en laptop te zitten pielen? Weet jij de juiste snaar te raken met je insta-posts? Hengel jij likes binnen maar besef je ook dat marketing meer, maar dan ook echt veel meer, is dan social media? Dan hebben wij een prachtige stageplek voor je in de aanbieding.

Voordat je verder leest, denk je nu: ‘’yes een marketing/communicatie stage, beetje chillen, beetje scrollen, posts maken en pilsen op vrijdag’?’. Dan heb je het mis. Wij heten niet voor niets Aanpoters. Wij verwachten een gemotiveerde, zelfstandige student met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel die initiatief toont en leergierig is.

Maar serieus, het kan soms voorkomen dat je alleen op kantoor aan werk bent en dan verwachten wij dat jij het type bent die de kleinere dingen oppikt, initiatief neemt, of met mooie ideeën komt. Ben jij zo? Lees dan verder.

Wat zit erin voor jou?
Als social marketing stagiair ga je ons helpen met het opzetten, uitvoeren en monitoren van onze social mediacampagnes. Daarnaast mag je meedenken over campagnes, advertenties, websites en alles wat de revue passeert.

Aanpoters is een jong marketingbureau dat het nét wat anders doet. Wij zijn niet van de ellenlange strategieën of marketingplannen maar gaan aan de slag en komen met resultaat. Daarvoor draaien wij online advertentiecampagnes via Google, Facebook en LinkedIn. Voordat we die campagnes opzetten, checken we eerst de website of bouwen er zelf een en zetten het merk goed neer.

Wanneer je stage bij ons komt lopen leren we je de fijne kneepjes van het vak en nemen je mee in onze groei. Je komt te werken op een plek waarin je veel vrijheid en vertrouwen krijgt en niet aan rare kantoorformaliteiten hoeft mee te doen. Daar staat tegenover dat jij intrinsiek gemotiveerd bent om mooie resultaten te halen en om te leren. Tot slot krijg je ook van ons een stagevergoeding.

Wat wij verwachten in handige bullets

  • Je staat ingeschreven bij een hbo- of wo-opleiding
  • Je woont in de omgeving van Nijmegen en kan regelmatig op kantoor zijn.
  • Je hebt affiniteit met marketing en bent leergierig
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een intrinsiek gemotiveerd en zelfstandig individu, wij gaan je namelijk niet achter je broek zitten.

Ben jij een Aanpoter?

Aanpoters is een hard groeiend bedrijf en we kunnen jouw hulp misschien goed gebruiken. Ben jij een pro met online advertenties, social content, webdevelopment, apps, seo, fotografie, design, offline acties, of iets anders waarvan je denkt dat wij daar wat aan hebben? 

Neem jij jezelf niet te serieus maar je werk wel? Dan ontvangen we graag je gegevens. Mochten we dan een klus hebben waarvan we denken: ”Nice, dit is een goede match”. Dan contacten we je. Welkom bij het Aanpoters team. 

online marketing bureau nijmegen

We laten zien dat je met aanpoten verder komt.