Zoek je marketing hulp?
dit zijn je opties

Kies je voor een marketing bureau, ZZP’er, medewerker of Aanpoters? Bekijk de verschillen tussen alle off & online marketing opties die je hebt.

Het grote marketingbureau

Voor velen is het een logische stap om aan te kloppen bij een groot marketingbureau. Wat ons betreft zijn de grootste nadelen daaraan de kosten en de anonimiteit. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager, terwijl onze ervaring en kennis op hetzelfde level is. Daarnaast is degene die je bij ons spreekt ook altijd verantwoordelijk voor wat er wordt afgesproken zodat het ook echt gebeurt. Korte lijnen en eerlijke prijzen: een absolute win-win dus.

De zelfstandige

Een andere optie is om samen te werken met een ZZP’er. Op zich niks mee alleen het grote nadeel hieraan is dat je samenwerkt met één persoon. Doordat we bij Aanpoters met z’n tweeën zijn is er altijd iemand beschikbaar. Hierdoor lopen de projecten of campagnes altijd door. Wel zo fijn.

De vaste medewerker

Ben je op zoek naar een vaste medewerker? Dan kost je dat al gauw tussen de €2500-€5000 per maand. En dan moet je diegene maandenlang met vaste uren in dienst houden. Ook als er wat minder te doen is. Wij werken efficiënter. Als het minder druk is kun je ons pauzeren en bij grote drukte kun je ons opschalen. Mocht je graag iemand op kantoor zien dan komen wij gewoon daar werken.

Voor een lager bedrag per maand heb je met Aanpoters dus de expertise van grote bedrijven, de korte lijnen van een ZZP’er en de beschikbaarheid van een vaste medewerker. Oftewel, minder kosten en meer denkkracht voor je business.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Stel je vraag via de chat