Deze gratis website check
wil je niet missen.

Uiteindelijk willen we allemaal dat een bezoeker een bepaalde actie uitvoert. Bijvoorbeeld contactgegevens achterlaat, een product koopt of een bepaalde tekst leest.

Een combinatie tussen opvallend design, technische functionaliteit en een fijne user-experience is cruciaal. Het is tof als iets er mega cool uit ziet maar als je bezoeker vervolgens na 10 seconden de website verlaat omdat ie niet vindt wat ie zoekt heeft niemand er iets aan. Hoe scoort jouw website op de cruciale punten? Ontdek het.

google adwords audit

Verhoog je conversies met
de website audit

De mogelijkheden binnen webdesign en development zijn eindeloos. Dat maakt het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Wat wij regelmatig voorbij zien komen zijn websites waarbij vooral op 1 ding gefocust wordt. Bijvoorbeeld alleen design of alleen technische functies. Waardoor het allemaal nét niet werkt.

Met de gratis website check van Aanpoters krijg jij binnen no time een lijst met directe actiepunten in je inbox. Uiteraard hebben wij ook de developers in huis om je website te verbeteren.

Waar kijken we naar
tijdens de website check?

Tijdens onze website scan kijken wij o.a. naar 

 • User-experience: volgt de bezoeker het ideale pad? Is alles logisch?
 • Snelheid: is het snel genoeg om bovenaan de zoekresultaten te komen?
 • Werking: zijn er dode links, werken alle formulieren optimaal?
 • SEO: is de website zo gestructureerd dat Google het snapt? Hoe scoor je?
 • Ontwerp: volg je de designregels? 
 • Communicatie: spreek je de juiste doelgroep op de juiste manier aan?

 

Oftewel: wordt op de huidige website de boodschap van je bedrijf goed overgebracht? Hoe ondersteunt de huisstijl daarbij? En hoe makkelijk is het voor de potentiële klant om datgene klant te worden?

Heb je een bedrijf in Nijmegen e.o. en wil je dat wij een website voor je maken of verbeteren? Dan kan dat tijdelijk met 50% subsidie van de overheid via de MKB-deal.

website-check-aanpoters

Aanpoters is het best beoordeelde webdesign bureau

Beoordelingen voor Aanpoters op Google

4,9 34 reviews

 • Avatar David Vis ★★★★★ een week geleden
  Aanpoters heeft de website voor onze stichting gebouwd. We zijn erg blij met de service. Aanpoters is heel snel en er kan makkelijk geschakeld worden. Onze website werd gebouwd tijdens de corona uitbraak wat ervoor zorgde dat er aanpassingen … More nodig waren in het design. Dit was geen probleem voor de jongens. Ze denken mee in mogelijke verbeteringen en over het inbrengen van marketing tools. Erg fijn!
 • Avatar Wouter Christiaens ★★★★ 2 maanden geleden
  Met Pride Photo Nijmegen wilden we een gewaagde fototentoonstelling oa. via social media landelijk bekend maken. Wat doe je als je maar een kleine organisatie bent en niet de menskracht hebt om dat zelf uit te voeren en bovendien maar weinig … More kaas hebt gegeten van socialmedia-mogelijkheden? Dan zorg je voor budget en huur je professionals in! Wij zijn in zee gegaan met de Aanpoters en dat was maar goed ook. Ze hebben een socialmedia-campagne opgezet en uitgevoerd en dat betekende een en al ontzorging voor ons. Gevolg: ze wisten geïnteresseerden uit het hele land te bereiken en naar onze tentoonstelling te krijgen.
 • Avatar Ron Scholten ★★★★★ 2 maanden geleden
  Erg fijn om mee samen te werken. Makkelijk contact en goede resultaten!
 • Avatar rombout schipper ★★★★★ 5 maanden geleden
  Aanpoters doet zijn naam eer aan: ze werken snel en gaan door tot het af is. Er is veel en snel contact op momenten dat het nodig is. Ze luisteren naar onze inbreng en hebben ook echt een kijk op wat je wel en niet moet doen. Wij hebben … More in relatief korte tijd samen met Aanpoters een geheel nieuwe site in de lucht gekregen. Nu door met de volgende stap: marketing!
 • Avatar Robin Kroesen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Tot nu toe goede ervaringen met de heren van Aanpoters. Ze zijn gedreven en maken waar wat ze beweren. De maandelijkse rapportage is goed verzorgd en alles wordt steeds beter geoptimaliseerd.
 • Avatar Daria Voropai ★★★★★ 2 months ago
  Zeer efficiënt en betrouwbaar. Snel schakelen en goed bereikbaar. Tevreden en raden het zeker aan.
 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ 4 months ago
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ 7 months ago
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde … More waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ 7 months ago
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ 5 months ago
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!
 • Avatar IWA Groep ★★★★★ a week ago
  Goede communicatief klanten service en een pro bedrijf
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ 3 months ago
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Een Google-gebruiker ★★★★ 4 maanden geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.

Benieuwd wat een website van Aanpoters kost?
Stel je vraag via de chat